SMJEŠTAJ

ODABERITE VAŠ TIP SOBE

U hotelu Zlatna Vala možete odabrati između deset soba koje uključuju pet dvokrevetnih s očaravajućim pogledom na more, četiri dvokrevetne sobe u kojima možete odmarati uz pogled na vrt i čarobno zelenilo te prirodu, kao i jednokrevetnu sobu za pristupačan i udoban boravak u bilo koje doba dana. Opustite se i uživajte u našem obiteljskom i ugodnom ambijentu i čaroliji Istarskog poluotoka.

DVOKREVETNA SOBA S POGLEDOM NA MORE

Opustite se i uživajte u našoj elegantnoj dvokrevetnoj sobi s pogledom na kristalno Jadransko more i zanosan zalazak sunca obavijen zlatnim nijansama topline i mira.

DVOKREVETNA SOBA S POGLEDOM NA VRT

Probudite se uz pjev ptica, šum valova te pogled na bajkovit vrt u našoj dvokrevetnoj sobi skrojenoj upravo po vašim željama i potrebama pružajući vam odmor koji zaslužujete.

JEDNOKREVETNA SOBA S POGLEDOM NA VRT

Naša vrhunski opremljena, jednokrevetna soba omogućit će vam opuštanje, mir i jutra provedena uz prekrasan krajolik te pogled na bogato zelenilo i domaći voćnjak pun plodova koje i sami možete isprobati.

Doručak​

Doživite doručak s pogledom

Svakoga jutra možete uživati u svježe pripremljenom doručku s očaravajućim pogledom na more uz pregršt domaćih, hrvatskih proizvoda od lokalnih proizvođača. Slatki okusi domaće marmalade na toplom kruhu vratit će vas u djetinjstvo, a uz ostalu ponudu ukusnih delicija našeg buffeta, svakodnevno rađenih upravo za vas, postat ćete dio naše male, zlatne tradicije.

Polupansion

.....

……

Suvenirnica​

NEKA USPOMENE BUDU UZ VAS

Trenutak svojeg slobodnog vremena možete provesti u našem gift shopu u sklopu hotela gdje, osim naše domaće tjestenine Istrijanke, možete pronaći i autohtone morske spužve, domaći med i ekstra djevičansko istarsko maslinovo ulje, različite rakije, morsku sol, sapune i druge simbolične suvenire koji će vas zauvijek podsjećati na vaš boravak u Zlatnoj vali.

Scroll to Top