RESTORAN

Započeli smo kao mali, obiteljski restoran davne 1975. godine, a od 2011. godine postali smo i hotel i restoran, skrojen prema vašim potrebama, spreman vam otvoriti vrata našeg toplog, obiteljskog doma.

50 godina s Vama

Iznimno cijenimo i njegujemo tradiciju izrade naših jela, koja traje već 50 godina, spajajući je s gastronomskim duhom mediterana koji je dio naše svakodnevne ponude. Ponosimo se visokom kvalitetom naših namirnica, a uz široku paletu riblje ponude imamo i akvarij za hlapove i školjke kojim održavamo svježinu specijaliteta koje poslužujemo i time stavljamo vas na prvo mjesto!

Ljubav prema hrani

Svako naše jelo spravljeno je s ljubavlju, a na vašim tanjurima pronaći ćete sezonsko domaće voće i povrće iz lokalnog uzgoja, kao i raznovrsne začine uzgojene u našem malom, obiteljskom vrtu. Neki od vrhunskih specijaliteta u kojima možete uživati u našem restoranu su škampi, dagnje ili hlap na buzaru, svježa riba po izboru na žaru, salata od hobotnice, rakovica na salatu te još mnoštvo morskih, ali i mesnih delicija koje možete pogledati na našem jelovniku.

Domaća svježa tjestenina

Našu domaću, svježu tjesteninu “Istrijanku”, ručno rađenu po tradicionalnoj recepturi koja je dio obitelji već generacijama, možete kupiti u gift shopu u sklopu hotela i tako rekreirati isprobane recepte te uživati u našim delicijama i u toplini svojega doma.

Vino

Gastroenološki užitak možete upotpuniti našom listom vrhunskih vina s istarskog područja poznatog po visokokvalitetnim, autohtonim sortama, poput Malvazije, Terana ili Muškata. Istarska vina savršeno se sljubljuju s našom mediteranskom kuhinjom, a osim domaćih sorti, s naše liste možete probati i internacionalne sorte.

DORUČAK

8:00 - 10:30

RUČAK

12:00 - 15:00

VEČERA

18:00 - 22:00

Istarski pršut
Kamenice
Dagnje, riblja jela
Scroll to Top