O NAMA

Zlatna Vala, povijest

Dugogodišnja tradicija

Dugogodišnja obiteljska tradicija seže u 1975. godinu, kada su Ruža i Mario zajedno stvorili temelje restorana Zlatna Vala, a danas i hotela koji je postao nezaobilazno gastosredište Sjeverozapadne Istre smjestivši se u malenu uvalu s najljepšim pogledom na more i zlatni zalazak sunca.

Tradicija kulinarstva

Kroz godine smo usavršavali naš jelovnik, uvodili novitete u našu ponudu te ambijent, no jedna stvar se nije mijenjala – naša topla dobrodošlica i vaše povjerenje, koje svakodnevno opravdavamo osluškujući vaše želje i pružajući vam jedinstveno iskustvo zbog kojega smo ponosni na sve naše redovite goste koji nam se iznova vraćaju.

Tradicija kulinarstva

Obiteljske vrijednosti

Obiteljske vrijednosti, tradicija kulinarstva i domaća atmosfera očekuju vas u našem hotelu i restoranu, uz najtopliji doček Ane, Ivane, Karmele i Roberta zbog kojih ćete se osjećati kao u vlastitom domu. Svoje goste smatramo članovima naše male obitelji i tu smo da ispunimo sve vaše želje i omogućimo vam nezaboravan i unikatan boravak u pitoresknoj, jedinstvenoj Istri i našem hotelu.

Scroll to Top